Stárek (ODS): Ministr Chládek odvádí pozornost od svých problémů

16.05.2014 20:44

Ve světle veřejných vystoupení ministra školství Marcela Chládka se musím ohradit vůči jeho výrokům, které mne poškozují. Považuji je za smyšlené a účelové.

Stárek (ODS): Ministr Chládek odvádí pozornost od svých problémů
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Ministr školství veřejně opakovaně uvádí, že jsem svou práci zanedbal a současně že jsem cituji: "nomenklaturní kádr ODS", což je termín používaný funkcionáři před rokem 1989. K tomuto uvádím, že jsem byl zaměstnán na ministerstvu 10 let a že mne na něj přijímala ministryně Buzková za ČSSD. Povýšení do funkcí vedoucího, ředitele a vrchního ředitele proběhlo za ministrů ze Strany zelených a Věcí veřejných.

Svou práci jsem vždy odváděl poctivě a žádný z mých nadřízených mé práci za těch deset let nikdy nic zásadního nevytýkal. Odvolán jsem byl v den, kdy mne ODS nominovala jako kandidáta do Evropského parlamentu.

Chování ministra Chládka považuji za snahu odvést pozornost od zpochybňované rigorózní práce a od zvláštního chování vůči podřízeným, které popisovala MF DNES. Jeho útoky beru jako potvrzení těchto informací.

Jakub Stárek,

kandidát ODS do Evropského parlamentu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.