Starosta Růžička: Situaci s nepřizpůsobivými návštěvníky řešíme na koupališti každoročně

21.07.2022 14:27 | Tisková zpráva

Prohlášení starosty Jiřího Růžičky k incidentu na koupališti u průmyslovky.

Starosta Růžička: Situaci s nepřizpůsobivými návštěvníky řešíme na koupališti každoročně
Foto: Archiv PL
Popisek: Místostarosta Vsetína Jiří Růžička

V úterý 19. července v podvečer došlo na koupališti u průmyslovky k incidentu, kdy jeden z návštěvníků obtěžoval nezletilou osobu. Situaci okamžitě řešila přivolaná městská i státní policie, pachatele se podařilo ztotožnit a situaci zvládnout. Celý incident je momentálně v šetření Policie České republiky.
Situaci s nepřizpůsobivými návštěvníky řešíme na koupališti každoročně. Letos zaměstnala Vsetínská sportovní, která koupaliště provozuje, celkem tři organizační pracovníky, kteří v areálu dohlížejí na dodržování návštěvního řádu a pravidel. Koupališti věnují zvýšený dozor i hlídky městské policie. Díky těmto opatřením se situace na několik týdnů uklidnila, až do výše zmíněné události.

Kvůli tomuto incidentu jsme s vedením Vsetínské sportovní rozhodli přejít k dalším opatřením-ke změnám v návštěvním řádu, kdy mohou ode dneška pracovníci koupaliště nově vykázat ty návštěvníky, kteří nedodržují pravidla a návštěvní řád a dále jim také zakázat vstup do areálu na celou sezónu. Dalším opatřením je to, že na koupaliště nemohou vstoupit děti do 13 let bez dozoru dospělé osoby.

Lidé, kteří nedodržují pravidla a obtěžují ostatní nemají na koupališti co dělat. V následujících dnech budou mít pracovníci koupaliště v tomto ohledu větší pravomoce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Otevřený dopis ministru Rakušanovi k migračnímu paktu

19:02 Mračková Vildumetzová (ANO): Otevřený dopis ministru Rakušanovi k migračnímu paktu

Otevřený dopis zveřejněný na svém veřejném facebookovém profilu k rukám ministra Víta Rakušana.