Starostové starostům: Jak na čerpání evropských dotací

04.10.2015 22:33

Ve Velké Polomi nedaleko Ostravy se v úterý 22. září uskutečnil seminář s názvem „Jak na čerpání evropských fondů v letech 2014 až 2020? Nové programové období z pohledu měst a obcí“.

Starostové starostům: Jak na čerpání evropských dotací
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Akce byla určena všem starostům bez rozdílu politické příslušnosti a inicioval ji poslanec Evropského parlamentu a místopředseda hnutí Starostové a nezávislí (STAN) Stanislav Polčák.

Semináře se zúčastnilo celkem třiatřicet starostů a akce tak splnila svůj účel: pomoci starostům zorientovat se ve složité problematice evropských fondů a získávání dotací z těchto zdrojů.

Stanislav Polčák starosty seznámil s problematikou nového programového období z pozice evropského poslance a také informoval o těch tématech aktuálně projednávaných na půdě Evropského parlamentu, které mají bezprostřední vztah k politice měst a obcí. Lektorem tematiky evropských dotací byl Ladislav Mlejnek z královehradeckého Centra investic, rozvoje a inovací. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice