Štěpánek (Trikolóra): Zpráva Rádia Jerevan

08.06.2020 5:29

Zprávy o sovětském agentovi s ricinem v čemadáně, jenž přiletěl do Prahy, aby tu otrávil tři české komunální politiky, se ukázaly být zcela pravdivými. Až na několik detailů.

Štěpánek (Trikolóra): Zpráva Rádia Jerevan
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

Agent nebyl sovětský, ani ruský, ba dokonce ani jiné národnosti, a ve skutečnosti to nebyl ani agent. Nepřiletěl, nepřijel a ani nepřišel pěšky. Pravdou ale je, že do Prahy skutečně přiletělo hodně lidí. Jen ne žádný agent.

Potvrzené naopak je, že na pražském letišti přistála také spousta kufrů, možná i nějaký ten čemadán. Drobná nepřesnost je pouze v tom, že v žádném nebyl ricin.

Tři čeští komunální politici byli skutečně v ohrožení, protože se někam schovali a nikdo nevěděl kam. Nebylo to ale kvůli agentovi s ricinem, jen si z důvodů nedostatku jiné smysluplné práce hráli na schovku. Pravdou ale je, že je nikdo nehledal, neb nikomu nechyběli.

Investigativní reportér časopisu Respekt Ondřej Kundra obdržel za svoji objevnou reportáž o sovětském agentovi s ricinem v kufru novinářskou cenu Václava Moravce 3. stupně.

Podle posledních informací je Bezpečnostní informační služba, mezi širší veřejností známější pod kódovým označení „čučkaři“, stále v trvalé pohotovosti. Zvláště pak její šéf Koudelka, Chvojkovice-Brod, který si již několik let pohotově pro případ potřeby leští přichystané generálské výložky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.