Štibic (KSČM) k vyloučení soudruha Ransdorfa ze strany

05.12.2015 15:40

Vážení spoluobčané, jak všichni určitě sledujete, opět tu řešíme další z problémů soudruha Jiřího Ransdorfa! Není snad měsíce, aby tento soudruh neudělal nějaký malér. Tím pádem dělá špatný obraz voličům, kteří si myslí, že KSČM je strana, kde jsou zloději a podvodníci, a budou ji brát jako ostatní strany, házet tedy do jednoho pytle a to je špatné!

Štibic (KSČM) k vyloučení soudruha Ransdorfa ze strany
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Chci vám vysvětlit, že strana KSČM není stranou, kde by byli zloději a podvodníci. To sami ale můžete vy voliči sledovat! Jak?

Tak například jak často slyšíte v médiích o straně KSČM a o stranách ostatních jako jsou ODS, ČSSD, TOP 09 a další? O KSČM minimum, skoro vůbec a o těchto stranách ostatních snad denně! A když už se dostane KSČM do médií, tak o ní píšou v pozitivním, jak se snaží pomáhat atd., například KSČM byla ta, která navrhla jednorázový příspěvek seniorům a byl schválen! A ne jen to.

A proto tedy doufám, že vás soudruh Jiří Ransdorf neodradil od toho, abyste i nadále volili komunisty a měli k nám důvěru! Doufám, že soudruh Vojtěch Filip vyloučí co nejdříve ze strany soudruha Jiřího Ransdorfa.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.