Stranu Práv Občanů ve Zlínském kraji povede do voleb Vladimír Kruliš

25.07.2016 21:55

Krajský výbor Strany Práv Občanů schválil kandidátku do krajských voleb 2016. Jedničkou se stal 34letý Vladimír Kruliš, protokolista Kanceláře prezidenta republiky, absolvent Fakulty multimediálních komunikací UTB ve Zlíně a jeden z lidí, kteří se Stranou Práv Občanů ve Zlínském kraji jsou od jejího samého začátku v roce 2009.

Stranu Práv Občanů ve Zlínském kraji povede do voleb Vladimír Kruliš
Foto: SPO.cz
Popisek: Vladimír Kruliš, SPO

„Vladimír Kruliš je synonymem nové generace pro Zlínský kraj, mladého a politikou nepošpiněného, přesto zkušeného, slušného a spolehlivého člověka“ okomentoval volbu Vratislav Mynář, krajský předseda SPO. Dvojkou na kandidátce je náměstek hejtmana pro zdravotnictví lékař Lubomír Nečas, trojkou pak Luděk Galuška, historik a archeolog, jeden z největších odborníků na Velkou Moravu. Na čele kandidátky se objeví i starostka Karolinky Marie Chovanečková, ředitel Barum Czech Rally Zlín Miroslav Regner nebo primář valašskomeziříčské nemocnice Ludvík Dobeš. „Naším cílem bylo nabídnout voličům osobnosti napříč krajem a povoláním. Jsou to lidé, kteří pro náš kraj již mnohé vykonali a mají pro jeho další rozvoj co nabídnout“ uzavřel Mynář.

Bližší podrobnosti budou sděleny na tiskové konferenci spojené s představením kandidátů 26. července 2016 ve 13 hodin v hotelu Baltaci Atrium.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…