Svobodní a Soukromníci chystají akci "Za svobodu podnikání"

15.07.2015 16:49

V Praze se včera sešli zástupci Strany svobodných občanů a Strany soukromníků v ČR a jednali spolu o uspořádání hromadné veřejné demonstrace středopravicových demokratických stran a dalších profesních uskupení a organizací.

Svobodní a Soukromníci chystají akci "Za svobodu podnikání"
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Akce se uskuteční v Praze ve středu  28. října 2015 cca od 14 do 16 hod. v horní části Václavského náměstí. O přesné podobě rozhodne společný organizační výbor. Cílem je oslavit státní svátek, ale zároveň kriticky poukázat na kroky současné vlády, které ztěžují život a podnikání živnostníkům a drobným podnikatelům - jako jsou EET, zákaz kouření v restauracích, kontrolní hlášení k DPH a další byrokratické překážky podnikání.

Svobodní a Soukromníci vyzvali i další parlamentní i neparlamentní strany a další subjekty k účasti na akci a pomoci s její organizací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…