Třetina (TOP 09): Silný senátor pro silné Znojemsko

05.10.2020 13:39

Důvěra více než než devět tisíc lidí ze Znojemska, kteří mě volili, zavazuje. Zavazuje nás všechny k tomu, abychom v pátek nebo v sobotu došli k volbám ještě jednou. Žádné hlasovací lístky tentokrát nepřijdou - vydají nám je až ve volebních místnostech.

Třetina (TOP 09): Silný senátor pro silné Znojemsko
Foto: archiv TT
Popisek: Mgr. Tomáš Třetina starosta Moravského Krumlova (TOP 09)

Osobně cítím velkou hrdost, že jdu do druhé kola s tolika vašimi hlasy, i když volební komisaři budou hlasy sčítat od nuly. Vážím si toho, že lidé přijali mou nabídku kandidáta se silnou podporou, která se neztratí ani při vyjednávání v Senátu. Takový kandidát tu nikdy nebyl. Dokážu, že to je správná cesta.

Tyhle volby byly o tom, co kdo dokázal a na co může poukázat. V Moravském Krumlově, kde jsem už potřetí starostou, jsem v prvním kole vyhrál. Ale myšlenka spolupráce stran, hnutí a celé řady osobností, které nám pomohly vrátit Muchovu epopej do regionu, oslovila i lidi ve Znojmě, kde mí voliči přečíslili i starostu Groise. A to je také novinka - nestojí tu venkov proti městu, ale střetává se tu důvěra ve společnou cestu s kampaní jednotlivce. Já věřím ve spolupráci a pokud vyhraju, moje první cesta povede na radnici do Znojma, protože ten stále neexistující obchvat je úkol pro každého politika.

My tady na Znojemsku potřebujeme odhodlaného senátora. Budeme ho mít, pokud za týden dorazíte k volbám. Tak se na to nevykašlete a rozhodněte 9. a 10. října!

TOMÁŠ TŘETINA
JEDEN Z VÁS
KANDIDÁT DO SENÁTU A STAROSTA MORAVSKÉHO KRUMLOVA

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.