Trikolora: Senátor Láska je lhář a manipulátor

10.03.2022 9:45 | Tisková zpráva

Reakce Trikolory

Trikolora: Senátor Láska je lhář a manipulátor
Foto: volimtrikoloru.cz
Popisek: Koalice Trikolóra/Svobodní/Soukromníci - logo

Senátor Václav Láska je exemplární ukázkou toho nejodpudivějšího způsobu provozování politiky. Využívat nelehkou a složitou situaci na Ukrajině ke stigmatizaci, nálepkování, osočování a ostrakizaci ideových a politických oponentů je naprosto nepřijatelné. Navíc to rozhodně nepřispívá k soudržnosti naší už tak rozpolcené společnosti, ani politickému prostředí a politické kultuře v naší zemi.

Jsme svědky zjednodušování vážné geopolitické situace, jež se sociálně, ekonomicky a materiálně více než bolestně dotýká občanů naší země. Nikdo rozumný válku na Ukrajině nevítá, nejasá nad ní ani ji nepodporuje. Pokud se pojmenování příčin, souvislostí, a hlavně následků války stává předmětem podpásové senátorské kritiky, něco v této zemi není v pořádku. Nechceme návrat časů, kdy byl povolený pouze jeden názor.

Trikolora primárně hájí zájmy naší země, protože právě to je povinností českých politiků. Středobodem našeho konání a uvažování jsou občané České republiky. Ne žádná jiná země či její představitelé, a to nejen na východ, ale i na západ od nás.

Zuzana Majerová Z.
předsedkyně

Petr Štěpánek
1. místopředseda, pověřený komunikací s veřejností

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…