Tulpa (SLK): Veletrh EDUCA MY JOB LIBEREC 2020 bude online

10.10.2020 8:32

Nouzový stav a s tím související opatření znemožňují průběh řady kulturních, sportovních a společenských akcí. Výjimkou není ani tradiční veletrh EDUCA MY JOB LIBEREC 2020, jehož letošní ročník se uskuteční pouze v online prostředí, a to v prodlouženém časovém úseku od října do konce ledna 2021. V rámci prezentací bude pro jednotlivé vystavovatele připraveno několik forem zviditelnění, a nebudou tak ochuzeni o možnosti představit virtuálním návštěvníkům to, čemu se jejich firma či škola věnuje.

Tulpa (SLK): Veletrh EDUCA MY JOB LIBEREC 2020 bude online
Foto: youtube.com
Popisek: Petr Tulpa (SLK)

„Mrzí mě, že tak oblíbená akce, jakou bezesporu veletrh EDUCA je, se letos neuskuteční v tradičním formátu. I přes všechny komplikace však vnímám přesun do virtuálního prostředí jako příležitost, jak si vyzkoušet nové a neotřelé způsoby prezentace a komunikace,“ uvedl Petr Tulpa, náměstek hejtmana pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti.

Z epidemiologických důvodů rovněž Rada Libereckého kraje na své včerejší schůzi schválila zrušení dotačního programu na podporu dopravy žáků na veletrh. Díky němu se na akci dopraví každoročně zhruba 1.600 žáků z mimolibereckých základních škol.  

Konkrétní návrh programu:

    EDUCA online – vizitka vystavovatele

Vizitka na stránkách ZDE bude reprezentovat celou instituci. Kromě základních informací prozradí i něco ze zákulisí a upoutá tím pozornost návštěvníka webu. Samozřejmostí je možnost umístění promo fotografií a videí přímo do vizitky.

    EDUCA stage

Možnost natočit si připravenou prezentaci vybraného oboru. Jedna z dalších možností, jak poutavě zaujmout budoucí zájemce.

    EDUCA podcast

Pořadatelé položí sérii připravených otázek komunikativním zástupcům školy a vybranému žákovi. Nahraný zvukový záznam bude umístěn na vizitce a webu EDUCA. Podcasty budou k dispozici na většině streamovacích a podcastových službách.

    EDUCA video

Video pozvánka, kterou přijede natočit tým reportérů v předem domluveném termínu. Reportáž bude umístěna do vizitky a na všechny sociální sítě veletrhu.

    EDUCAzín

Unikátní katalog vzdělávání vydaný k příležitosti veletrhu EDUCA MYJOB Liberec bude v letošním roce poprvé nejen v tištěné, ale i online formě distribuovaný do základních škol v Libereckém kraji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie