Udženija (ODS): Jak vážně myslí Babiš snižování daní, může prokázat již ve středu

10.01.2017 12:16

Jediná ODS dlouhodobě prosazuje snižování daní a odstraňování byrokracie, protože víme, že to nejvíce zatěžuje podnikatele a jejich zaměstnance. Upozorňujeme na to, že máme jedno z nejvyšších zdanění práce v rámci OECD, a že máme jeden z nejkomplikovanějších daňových systémů.

Udženija (ODS): Jak vážně myslí Babiš snižování daní, může prokázat již ve středu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija

No a jako zázrakem pan ministr Babiš procitl a dává nám za pravdu. Nyní se rozhodl náš program opsat a začíná prohlašovat, že chce snížit DPH, odvody a současně omezovat byrokracii. Škoda jen, že to jako ministr financí nedělal poslední tři roky.

Ani by nás nenapadlo podezírat hnutí ANO z marketingových triků, ale zatím všechny naše návrhy na snížení daní a odvodů byly smeteny stávající levicovou koalicí ze stolu.

Pokud to ANO myslí vážně, tak by měli začít změny dělat hned a nečekat na příští volební období. Jsem opravdu zvědavá, jak se pan ministr k tomu postaví ve středu, kdy je ve třetím čtení daňový balíček, kde navrhujeme snížit DPH, zrušit solidární daň, snížit spotřební daň na pivo a obnovení slevy pro manželku a děti pro všechny živnostníky. Nechme se všichni překvapit...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.