Udženija (ODS): Praha 2 bude ještě čistější

01.06.2022 8:35 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k udržování čistoty Prahy 2.

Udženija (ODS): Praha 2 bude ještě čistější
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija na 29. kongresu ODS

Praha 2 bude ještě čistější.

Na pořádek na Dvojce dbáme dlouhodobě. Staráme se jak o čistotu v ulicích, tak v našich parcích. Pro letošní rok vyčlenila naše městská část Praha 2 na úklid ulic a veřejných prostranství ve svém rozpočtu necelé dva miliony korun.

V poslední době jsme se vedle běžného úklidu zaměřili hlavně na spodní část Dvojky a ta nejnavštěvovanější místa jako je Vyšehrad, Folimanka, Palackého náměstí a okolí náplavky Rašínova nábřeží.

Přišly nám i podněty a připomínky od našich občanů z části Nuslí a Podskalí. Okamžitě jsme se domluvili s naším dlouholetým partnerem na úklid, firmou Komwag, podnik čistoty a údržby města, a.s., aby se tam četnost úklidu a vysypávání košů zvýšila. Opět jim děkuji za rychlé vyřešení požadavku.

Na Dvojce nám záleží na tom, aby občané žili v čistém prostředí, proto se na nás můžete kdykoliv obrátit  speciální bezplatná infolinka  800 879 222, prostřednictvím e-mailu infolinka@praha2.cz, nebo na webu www.cistadvojka.cz.

Děkujeme

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…