Udženija (ODS): Tohle je úplně sprosté oblbování voličů a Pražanů od pana Čižinského

30.10.2018 14:35

Komentář na facebookovém profilu k rozhovoru Jana Čižinského pro Novinky.cz

Udženija (ODS): Tohle je úplně sprosté oblbování voličů a Pražanů od pana Čižinského
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija, 1. místopředsedkyně ODS

Když čtu výroky pana Čižinského, tak si říkám, jestli náhodou nejsem v nějakém špatném snu. Nevím, jestli si ten člověk myslí, že trpíme všichni nějakou ztrátou paměti. On přeci v té předchozí koalici, která mu dle jeho slov nechala Prahu ve špatném stavu, celé 4 roky seděl!

On se na tom špatném stavu osobně podílel a má za něj přímou odpovědnost! Tohle je úplně sprosté oblbování voličů a Pražanů.

Další úplně zcestná věta, kterou řekl: „Ale předseda klubu zastupitelů bude podle mého silná figura, protože je to vlastně radní, který nezvedá ruku.”

Předseda klubu prostě radní NENÍ a nikdy nebude. Je to opět naprosto cílená manipulace z jeho strany. Radní za svá hlasování v Radě hl. města Prahy nesou plnou politickou a osobní odpovědnost, předseda klubu v rámci rozhodování Rady hl. města nenese žádnou odpovědnost.

Tak jak to pan Čižinský deklaruje, to v přeloženém slova smyslu znamená: Budu vám do toho kecat a budu vás kritizovat, když mně nebudete poslouchat.

Pro spasitele je to přeci velké riziko umazat se odpovědností. To je lepší zůstat poslancem za KDU-ČSL, mít imunitu a být silná figura, něco jako „politický poradce“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.