Úsvit NK s se spojil Konvičkovým Blokem proti islámu

08.09.2015 17:34

Do nadcházejících krajských a senátních u sněmovních voleb bude Úsvit Národní koalice kandidovat s podporou Bloku proti islámu.

Úsvit NK s se spojil Konvičkovým Blokem proti islámu
Foto: Úsvit - Národní koalice
Popisek: Úsvit - Národní koalice

"Docent Konvička bude superlidrem a mluvčím naši formace do krajských a senátních voleb v příštím roce" řekl na tiskové konferenci předseda Úsvitu- NK Lidinský.

Program uskupení vytvoří společný tým pod vedením sociologa Hampla a přeloží jej ideové konferenci strany v prosinci tohoto roku. PhDr Petr Hampl kandiduje na předsedu strany Svobodných s cílem tuto stranu spojit do předvolební trojkoalice s Úsvitem NK a Blokem proti Islámu. "Program naši Národní koalice má dva výchozí mantinely na jedné straně svoboda jednotlivce mít svou víru na druhé straně nulová tolerance k politizaci islámu v ČR" řekl Doc. Konvička k programu. „Poslanci Úsvitu byli jediní, kteří okamžitě reagovali na naše návrhy zákonů a nabídli svoji pomoc při jejich předložení do sněmovny. Proti invazi běženců nás nezachrání mediální výstupy, ale skutečná práce ve sněmovně, která donutí vládu jednat. Proto jsem rád, že dnes zahajujeme dlouhodobou spolupráci. A uvítám i další strany a hnutí, které se k ní připojí“ dodal Konvička.

Předseda poslaneckého klubu Úsvitu Marek Černoch uvedl, že již byly předloženy novely zákonů, které řeší větší kontrolu církví v ČR tajnými službami, o novelu azylového zákona zakazující udělení azylu imigrantům, kteří se dopustí byť i přestupku a především tlak na vládu chránit naše státní hranice před imigranty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.