Vanžurová (Jihočeši 2012): Spokojený občan je pro nás tou největší odměnou

23.02.2015 6:25

Chcete ovlivnit budoucí rozvoj města?

Vanžurová (Jihočeši 2012): Spokojený občan je pro nás tou největší odměnou
Foto: archiv starostky
Popisek: starostka Písku Mgr. Eva Vanžurová ("JIHOČEŠI 2012")

Vážení spoluobčané,

dovolte, abychom Vás informovali o probíhajícím Průzkumu spokojenosti obyvatel města Písek a požádali Vás o spolupráci na tomto projektu. Město Písek provádí průzkum spokojenosti obyvatel jako součást analytické fáze strategického plánování.

Cílem průzkumu je zprostředkovat nezávislou zpětnou vazbu názorů, postojů, preferencí a potřeb obyvatel města Písek. Výstupy průzkumu nám poskytnou zmapování úrovně spokojenosti či nespokojenosti obyvatel s jednotlivými oblastmi života a zároveň také přispějí k lepšímu zaměření strategických záměrů města do budoucna, shrnutých v dokumentu “Strategický plán rozvoje města Písku do roku 2025“.

Projekt je řízen odborem investic a rozvoje - oddělením rozvoje Městského úřadu v Písku a poradenskou asistenci projektu poskytuje společnost Berman Group, s.r.o. Průzkum je realizován jako součást projektu " Strategický plán a tvorba koncepce rozvoje města Písku do roku 2025".

S výsledky Průzkumu budete seznámeni začátkem dubna 2015, přičemž Vám garantujeme důvěrnost poskytnutých odpovědí. Dotazníky jsou anonymní, obsahují pouze základní identifikační údaje a všechny odpovědi budou prezentovány výhradně v agregované podobě.

Vážení spoluobčané, věřím, že tento projekt budete považovat za smysluplný a přispějete svou účastí v něm k jeho zdárnému průběhu. Vaše názory na život v našem městě a na to, jak by mohl být zlepšen, budou pro naši práci velmi užitečné, neboť spokojený občan je pro nás tou největší odměnou. Předem děkuji za Vaši ochotu zúčastnit se tohoto, pro město Písek důležitého, projektu.

Mgr. Eva Vanžurová - starostka města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-pisek.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…