Vích (SPD): Jsme jediná strana ve sněmovně, která občany a republiku nezradila

02.09.2016 14:05

Koalice do krajských a senátních voleb v Libereckém kraji hnutí Svoboda a přímá demokracie -Tomio Okamura (SPD) Strany Práv Občanů (SPO), jejímž čestným předsedou je prezident Miloš Zeman, zahájila horkou část kampaně.

Vích (SPD): Jsme jediná strana ve sněmovně, která občany a republiku nezradila
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Radovan Vích (SPD)

Často dostáváme dotazy, proč se dalo hnutí SPD a strana SPO dohromady. Je to proto, že máme velmi podobné stranické programy a programové priority.
Prosazujeme radikální změnu politického systému, chceme přímou demokracii, referendum a odvolatelnost politiků a požadujeme jejich hmotnou a trestní odpovědnost. Požadujeme vypsání referenda o vystoupení z EU.Nechceme být provincií EU, chceme rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku – naši vlast. 
Chceme mít kraj bezpečnější, a proto nechceme na území našeho kraje budovat žádná azylová a detenční zařízení a mešity pro ilegální imigranty.

SPD je jediná strana ve sněmovně,  která  občany a republiku nezradila a je od počátku tvrdě proti islamizaci Evropy a naší země.  Prosazujeme zákaz přijímání nelegálních migrantů na celém území republiky a propagaci islámu. 

Připravili a podali jsme také zákon o  přímé volbě a odvolatelnosti starostů a hejtmanů. Navrhujeme zestátnit exekutory a také Českou televizi a chceme zrušit poplatky za televizi a platit ji přímo z rozpočtu.  

Prosadíme absolutní zákaz přijímat na území Libereckého kraje muslimské migranty. Musíme snížit zadlužení kraje  - to znamená audit všech výdajů kraje a následné úspory tam kde jsou výdaje zbytečné. Peníze občanů budeme dávat skutečně jen na užitečné a nezbytné věci. A těch je víc než dost. Budeme prosazovat navrácení vodovodů a kanalizací do majetku kraje a obcí a to s finanční podporou kraje - cílem je aby lidé platili za vodu a kanalizaci co nejméně a zisky aby neodtékaly do zahraničí.  

Liberecký kraj je nejlesnatějším krajem v rámci České republiky. Jizerské hory vytvářejí obrovský potenciál pro rozvoj turistiky, zejména ve Frýdlantském výběžku. Máme obrovský stále nevyužitý potenciál stát se cílem turistů z celé Evropy. V praxi to znamená vybudování infrastruktury  -  tedy center služeb pro turisty a hygienického zázemí pro pěší, cyklisty a handicapované turisty podél tras a masivní a efektivní propagace našeho kraje v celé Evropě. 

Z profilu politika na PL.cz.

Ing. Radovan Vích

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

10:21 Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

Páté jednání Vládního výboru pro strategické investice 22. dubna 2024 se týkalo především financován…