Volfová (ANO): Velké projekty, které je potřeba dobře připravit

24.07.2020 15:31

Komentář na facebookovém profilu k dění v České Lípy

Volfová (ANO): Velké projekty, které je potřeba dobře připravit
Foto: archiv kandidátky
Popisek: zastupitelka České Lípy a jednička na kandidátce ANO v Libereckém kraji Jitka Volfová

Pár novinek z České Lípy v pravidelném týdeníčku.

  • Byla jsem se např. podívat v ZŠ Lada, kde probíhá letošní největší školská investice (90 mil. Kč). Škola bude po dokončení prací opravdu krásná a věřím, že jí to vydrží na dlouhá léta. Město v letošním roce investuje do škol celkem 133 milionů korun, realizujeme celkem 10 projektů. Opravami ZŠ a MŠ Sever, na které se hodně ptáte, se intenzivně zabýváme. Bude se však jednat o velké projekty, které je potřeba dobře připravit. A příprava bohužel vyžaduje určitý čas. Ale mohu všechny ujistit, že i tyto školy chceme určitě v budoucnu také vylepšit.
  • Měla jsem to potěšení se opět potkat s paní ředitelkou Farní charity Česká Lípa Evou Ortovou, která na každé schůzce překypuje energií. Nejinak tomu bylo nyní, když mi představovala novou službu, kterou charita otevřela. Jedná se o sociální podnik Provoz 13, v rámci kterého se zabývají renovací starého nábytku a jeho přetváření v nádherné a cenově dostupné designové kousky. Jsem moc ráda za tuto aktivitu, která dává nejen lidem, ale i věcem novou šanci. Jakmile bude chvilka času, ráda se zajedu do provozovny podívat.
  • Již jednou jsem vám zde psala o nápadu zřídit na Svárově pumptrackovou dráhu. Byla jsem se tedy podívat na místě, kde skupinka místních nadšenců jezdí nyní. Celý projekt je nyní ve stádiu nápadu, který bychom museli před případnou realizací pořádně promyslet ze všech možných úhlů. Jsem nicméně ráda za hezkou aktivitu.
  • Minulý týden také proběhlo jednání Rady města Česká Lípa s téměř třiceti body na programu. Schválili jsme mimo jiné návrhy na zadání mnoha zajímavých veřejných zakázek, o kterých vás samozřejmě budeme informovat prostřednictvím městského webu a facebooku

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…