Volný (JAP): Absurdistán EU aneb Pro co také hlasovali čeští europoslanci

25.05.2019 7:34

Víte o tom, že Brusel neboli EU Vás, Vaše předky i Vaše děti hodlá kolektivně trestat za něco, čeho jste se nikdy nedopustili a za co nenesete ani Vy, ani Vaše děti, vůbec žádnou zodpovědnost?

Volný (JAP): Absurdistán EU aneb Pro co také hlasovali čeští europoslanci
Foto: repro/ČT
Popisek: Lubomír Volný

Víte o tom, že Brusel neboli EU a ČEŠTÍ politici, jako je lídryně ANO Dita Charanzová, lídryně KSČM Kateřina Konečná, lídr TOP 09 a STAN Jiří Pospíšíl, lídr KDU- ČSL Pavel Svoboda i europoslanci ČSSD Vás, Vaše předky, Vaše děti i děti Vašich dětí považují za rasisty a hodlají z Vás udělat občany EU resp. ČR, druhé kategorie, protože nemáte tu správnou barvu kůže.

Nevíte?

Nevíte, že zatímco Vy budete pracovat, Vaše děti pilně studovat, tak jiní lidé, jen proto, že mají tu “správnou” barvu kůže, budou sklízet a vykonávat lukrativní zaměstnání?

Že v budoucnosti se mnohdy bude rozhodovat o osudu Vás a Vašich dětí a bude se rozhodovat ne podle toho, kdo je jak výkonný a poctivý, ale podle toho, jaké je RASY?

Nastudujte si dokument, pro který tito čeští europoslanci za ANO, KSČM, TOP09/STAN a ČSSD hlasovali (ZDE).

S radostí si posléze přečtu, jak moc se Vám tato perspektiva líbí (vím, že mi milí hejtři budou tento čirý rasismus obhajovat), a pokud se Vám to líbit nebude, napište mi, co proti tomu hodláte dělat? Můžete začít třeba tím, že půjdete volit a podobným nesmyslům řeknete důrazné NE!

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…