Volný (JAP): Protiruské sankce? Zrušit!

21.05.2019 11:38

Protiruské sankce jsou nelegitimní od svého prvopočátku. Pokud měl být někdo sankcionován měly to být Ukrajinské mocenské struktury, které vznikly nedemokratickým násilným převratem a které začaly terorizovat prorusky smýšlející občany Ukrajiny.

Volný (JAP): Protiruské sankce? Zrušit!
Foto: repro/ČT
Popisek: Lubomír Volný

Na Ukrajině byl násilně svržen zřejmě i dle OSN a OBSE legitimně zvolený prezident, parlament i vláda jen proto, protože odmítli podepsat přístupovou dohodu s EU, která směřovala k zotročení Ukrajiny a rozhodli se demokraticky využít výhodnější nabídku Ruské Federace.

EU ústy své delegace ministrů zahraničních věcí garantovali předčasné volby na Ukrajině. Místní nacisté a fašisté nejen z teroristické organizace pravý sektor místo toho zaútočili, těžce ozbrojeni, na vládní budovy, konkrétní demokraticky zvolené politiky a spáchali po Ukrajině desítky vražd prorusky smýšlejících ukrajinských občanů. Logickým důsledkem terorismu těchto Ukronacistických band, pohrobků masového vraha a válečného zločince Bandery, bylo odtržení Doněcka, Luhanska i Krymu.

EU měla okamžitě uvalit sankce na ty, kteří byli zodpovědní za nedodržení dohod e nekomunikovat s žádnou Ukrajinskou vládou, dokud nedojde k jejich dopadení, potrestání a zajištění svobodného průběhu voleb pod striktním mezinárodním dohledem, a to na území celé Ukrajiny.

Když už jsou ve hře sankce, má to být Ukrajina, kdo má být trestán a nikoliv Rusko.

Druhým důvodem je to, že velké státy EU tyto sankce samy nerespektují, investují v Rusku miliardy Eur, čile s ním obchodují, napomáhají jeho technologickému i hospodářskému rozvoji, budují si budoucí kontakty i perspektivní trhy a jsme to my, malé státy EU, které za tento nesmyslný politický akt, nesou ty největší následky.

A zejména pro tyto dva důvody budu vždy a všude hlasovat pro zrušení protiruských sankcí.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…