Vondráček (ANO): Horší ministra Rakušana je ministr Síkela

01.10.2022 8:35 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k hodnocení dvou vládních ministrů z hnutí STAN.

Vondráček (ANO): Horší ministra Rakušana je ministr Síkela
Foto: Reprofoto: ČT24
Popisek: Radek Vondráček (ANO)

Byl jsem přesvědčený, že nejslabším článkem této vlády je nevěrohodný a skandály ve svém blízkém okolí zatížený ministr vnitra Vít Rakušan, který navíc selhává i manažersky ve své roli ministra. Právě díky jeho liknavosti nemohly k volbám tisíce lidí v izolaci. Právě díky jeho liknavosti se nám po republice pohybují tisíce nelegálních běženců bez jasného řešení.

Ale mohutnými kroky ho dotahuje a možná už předstihl arogantní bankéř v roli ministra průmyslu a obchodu Jozef Síkela. Jeho neschopnost nějaké komunikace v podstatě s kýmkoli a jeho neřešení energetické krize dostává lidi i firmy na samý okraj existenční propasti. Jeho nejnovější věta z rozhovoru pro irozhlas.cz:

"Když mám pro někoho obstarat energii za přijatelnou cenu, první podmínkou je, že mi o tom řekne, protože podle kompetenčního zákona to v mé zodpovědnosti není," by ale opravdu už měla být ve vládě ta poslední!

Milí přátelé, tahle pětikoalice je ryzí neštěstí. Oni se ale navzájem vždy podrží, ať se děje co se děje. A své většiny v Poslanecké sněmovně se nikdy dobrovolně nevzdají. My jim teď ale můžeme vystavit účet ve volbách do Senátu. Proto vás prosím, přijďte v pátek a v sobotu k volbám do Senátu a volte naše!

Pamatujte, vysvědčení vládě se dává u voleb a ne u televize.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Z prosperity zbylo zelené vydírání, z bezpečnosti přidělování migrantů

14:17 Rajchl (PRO): Z prosperity zbylo zelené vydírání, z bezpečnosti přidělování migrantů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výročí vstupu České republiky do Evropské unie.