Vostrá (KSČM): Co nám přinese nová vláda

15.01.2014 8:17

Věřme, že všechny pozůstatky, které se děly za působnosti minulých vlád, ta dnešní vznikající vláda co nejvíce omezí.

Vostrá (KSČM): Co nám přinese nová vláda
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Není dne, abychom se nedověděli něco nového. Ti, kteří zavinili smrt mnoha lidí, končí v rukou policie. Snad už nás nikdy nepotká takováto hrůza. Množství pančovaného alkoholu mohlo zabít 158 000 lidí. Větší katastrofa nám snad nikdy v naší historii nehrozila. Katastrofa, která lidským zrůdám přinášela peníze.

Ke konci se snad pomalu a jistě blíží i kauza losovaček exhejtmana Ratha. Věřme, že už se nikdy nepodaří žádnému z politiků udělat v jednom kraji tolik neplechy. Je až s podivem, že již v průběhu této kauzy si o tom telefonoval s Bohuslavem Sobotkou. Otázka zní, proč ČSSD tento problém, když se ho sama bála, neřešila.

Snad až humorně zní, když si uvědomíme, že ministr Žák odvolal údajně hodného ředitele ŘSD Čermáka. Jeho volba nového ředitele tohoto státního podniku je opravdu velmi vypovídající. Zakázka za 106 milionů vypsaná novým šéfem ŘSD bez řádné soutěže patrně způsobí díky kontrolním orgánům trestní oznámení.

Věřme, že všechny tyto pozůstatky a mnohé další, které se děly za působnosti minulých vlád, ta dnešní vznikající vláda co nejvíce omezí. A tak kamarád ministra Žáka bude snad jedním z posledních, kteří mají nakročeno pouze k velké ostudě. Věřme, že i ministr Žák si příště bude volit lepší kamarády, nebo je nebude inaugurovat do čela státních podniků. Také se nabízí otázka: Nebyl David Čermák odvolán z ředitele ŘSD právě proto, že tuto zakázku odmítl?

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…