Vostrá (KSČM): Kouzelní hejtmani

19.02.2014 8:51

Ach, ti hejtmani. Po volbách do Poslanecké sněmovny slíbili, že se rozhodnou pro funkci, kterou budou zastávat. Pomalu a jistě máme konec února a hejtmani již několikrát své názory změnili.

Vostrá (KSČM): Kouzelní hejtmani
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Čtyřlístek znamená štěstí. Zdali přinese štěstí i čtveřici hejtmanů z Jihomoravského, Karlovarského, Jihočeského kraje a Vysočiny si nejsem tak jistá. Pánové svolali několik tiskových konferencí a slíbili možné i nemožné. Bohuslav Sobotka to má vskutku těžké. Jak členům ČSSD nařídit, že mají dodržovat to, co sami odhlasovali? Na krku má šéf ČSSD vládu, Poslaneckou sněmovnu, která není tak zcela jednotná a nehodlá věřit všem pohádkám z programového prohlášení vlády a k tomu ještě neposlušné hejtmany. Někdy mám pocit, že den by měl mít čtyřicet osm hodin. Nestíhám a nestíhám. A proto bych se ráda zeptala toho nejvíc viditelného z tohoto čtyřlístku Michala Haška: Jak to můžete stíhat, hejtmane? Nejde o sbírku Vašich funkcí, ale o ten čas. Myslím, že mnozí z nás by uvítali návod, jak hospodařit s časem, tzv. podle Michala Haška. Vydání takové publikace by vzbudilo široký zájem veřejnosti a nám všem usnadnilo naše marné snažení, aby se do jednoho dne vešlo vše, co jsme si naplánovali.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně PSP ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).