Vystrčil (ODS): Přímo organizované debaty z očí do očí jsou pro mě velkým přínosem

22.05.2019 15:51

Sedm měst, sedm veřejných debat. Senátor Miloš Vystrčil v uplynulých týdnech už pošesté uspořádal sérii veřejných setkání. Pod názvem „Den senátora Miloše Vystrčila“ během 35 dní v dubnu a květnu navštívil všechna města v senátním obvodu 52 – Jihlava.

Vystrčil (ODS): Přímo organizované debaty z očí do očí jsou pro mě velkým přínosem
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor a místopředseda ODS Miloš Vystrčil

Na to, co obnáší práce senátora, na jakých legislativních změnách momentálně pracuje, co si myslí o současné situaci se ho postupně ptali účastníci veřejných debat v Třešti, Telči, Polné, Dačicích, Brtnici, Slavonicích a naposledy minulou středu v Jihlavě.

„To, že v průměru každé setkání navštívily zhruba dvě desítky zájemců, svědčí o zvýšeném zájmu občanů o dění ve společnosti. Největší účast na besedách byla tradičně v Jihlavě a v Telči a pro mě trochu překvapivě i v Brtnici, naopak okolo deseti diskutérů přišlo v Dačicích nebo ve Slavonicích. Kromě debaty o řešení místních problémů jsme poměrně pravidelně diskutovali zejména také o situaci v našem školství a ve zdravotnictví. Často jsme i mluvili o současné politické situaci, důvěře lidí v politiku a politiky. Přestože se mezi lidmi pohybuji v podstatě neustále, jsou pro mě takto přímo organizované debaty z očí do očí velkým přínosem. Člověk si vyslechne často i kritické názory, poučí se a seznámí s pohledy lidí na současnou situaci. Věřím, že se za rok opět setkáme a třeba ještě ve větším počtu,“ sdělil své dojmy po absolvování šňůry besed senátor Miloš Vystrčil.

Senátní obvod 52 – Jihlava je tvořen celým okresem Jihlava a východní částí okresu Jindřichův Hradec, ohraničenou na západě obcemi Kostelní Vydří, Dačice, Peč, Cizkrajov, Slavonice a Staré Město pod Landštejnem.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

17:04 Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k tramvaji na Václavském náměstí.