Vyzula (ANO): Politické hašteření

11.11.2014 16:57

Ministr Němeček se pustil do tzv. “koaličních medií“, která napsala o plánovaném pěnězovodu pro léčbu kmenovými buňkami. Dle Němečka to byla lež.

Vyzula (ANO): Politické hašteření
Foto: ANO
Popisek: Rostislav Vyzula

Ministr Němeček se pustil do tzv. “koaličních medií“, která napsala o plánovaném pěnězovodu pro léčbu kmenovými buňkami. Dle Němečka to byla lež. Nic takového se neplánovalo. Proč tedy na tiskovku přivedl zástupce angiologické společnosti, který léčbu obhajoval? Proč uvedl, že angiologická společnost podala řádně žádost o takovou možnost léčby? Asi jen z důvodů zamyšlení se nad tím, že on sám podobné praktiky neuznává a proto žádost sám stáhl.

Nicméně nějak se mu nedoneslo, že jeho úředníci, již kódy stanovili. Mají i svá čísla: 12520 a 12530 a dokonce i stanovenou výši úhrady v bodech. Oba za více jak 100 000 bodů. Že by náhoda? Úředníci ministerstva sami vytvořili kódy a stanovili úhradu a to jen na žádost angiologické společnosti? Ministr sám dobře ví o čem je řeč, neboť několik let byl v představenstvu firmy 4Medi, která se na vývoj kmenových buněk soustřeďuje. Jeho náměstek dosud v představenstvu je. Vybudování firmy něco stálo a to nemálo a teď stojí bez prostředků!! Co s tím? Jak jinak, než zaplatit z veřejných peněz! Stanovit kód a pojišťovny to zaplatí. Nu což. Nepodařilo se. Aspoň ne teď. Kódy byly staženy po debatě mezi poslanci ANO a členy správní rady VZP. Prohlásilo se, že vůbec nikdy neexistovaly a napadla se “koaliční media“, aby za to mohl aspoň Babiš, což připadlo Němečkovi zajímavé v tzv. předvolebním boji před nadcházejícím sněmem ČSSD, kde se chce ucházet o post místopředsedy. A ČSSD přece nyní potřebuje silného muže, který by se Babišovi postavil. Nebo ne?

Babiš kontroval – ať raději Němeček podstoupí protialkoholní a psychiatrické léčení. Vždyť takovou hysterii nemůže začít střízlivý člověk! Navíc nepřiměřeně emocionální tiskovou plnou nepravd, překroucení a zavádějících informací. Tak se vše dostalo na schůzi Sněmovny, kde se tématu chopil Kalousek, velký kejklíř a politický mág. Takovou příležitost si nemůže nechat ujít!!! Když už nehraje ve Sněmovně prim, tak se musí přece chopit všeho, čím se zviditelní, čím naruší chod schůze a čím se sám vnitřně bude bavit. Vždyť se hádají koaliční partneři. Na to čekal. Konečně. A začne tlačit na premiéra, aby se rozhodl a aby rychle jednal. A tak dále a tak dále. Čas plyne, schůze Sněmovny k ničemu nevede, jen ke svému konci bez konce. Hašteření nebo divadlo? Voliči zamyslete se!!!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…