Wolf (KDU-ČSL): Trojkoalice prosadí pokrytí mobilního signálu v tunelech metra

07.10.2014 17:40

Trojkoalice prosazuje v Praze myšlenku otevřené iniciativy platících cestujících „Za signál“. Podstatou myšlenky je pokrytí nejméně 3G signálem po celé trase metra, včetně tunelů a zkvalitnění pokrytí signálu ve stanicích.

Wolf (KDU-ČSL): Trojkoalice prosadí pokrytí mobilního signálu v tunelech metra
Foto: Antonín Lavrenčík
Popisek: Jan Wolf, lídr KDU- ČSL v Praze

Hlavní organizátor iniciativy Michal Staněk již jejím jménem jednal s operátory, dopravním podnikem, tak i výrobci technického řešení a vítá zájem Trojkoalice prosadit v co nejkratší době, ve světě již běžnou záležitost, kterou kompletní pokrytí metra signálem je.

V brzké době dojde k otevření další části metra trasy A z Dejvické do Motola. Dopravní podnik tak má jedinečnou příležitost nainstalovat a otestovat technologie pro signál v tunelech bez omezení provozu a s úsporou nákladů. Trojkoalice se v případě volebního úspěchu zasadí o urychlené nasazení této technologie do celé sítě pražského metra tak, aby cestující nemuseli během jízdy do nebo z práce, školy nebo jenom tak za zábavou přerušovat svoje telefonické hovory a připojení na mobilní internet.

„Jsem přesvědčen, že tato služba, která je v mnoha metropolích běžná, výrazně zpříjemní Pražanům jejich cestování a zároveň jim umožní vyřídit spoustu záležitostí během jinak neproduktivního času stráveného v dopravním prostředku,“ dodává k iniciativě Jan Wolf, dvojka kandidátky Trojkoalice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Trojkoalice

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…