Zdeněk Somr (ODA): Každý hlas může rozhodnout! Nebojme se převzít zodpovědnost

02.10.2020 9:58

Občané v příštích hodinách rozhodnou o tom, kdo v dalších čtyřech letech povede naše krajské samosprávy. Během kampaně bylo řečeno mnohé, za Občanskou demokratickou alianci jsme představili naše jasné představy, jak bychom chtěli řídit Středočeský kraj, jak zefektivnit dopravu, jak zastavit vylidňování okrajových částí kraje a navrátit jim život, jak pomoci živnostníkům a cestovnímu ruchu, co udělat se školstvím a jak ho modernizovat. Náš program je jasný, promyšlený a vychází z našich celoživotních zkušeností.

Zdeněk Somr (ODA): Každý hlas může rozhodnout! Nebojme se převzít zodpovědnost
Foto: Archiv ODA
Popisek: Místopředseda ODA Zdeněk Somr

V tomto svém krátkém příspěvku mám už jen jediný, ovšem neméně důležitější, vzkaz. Nebojme se koronaviru, nebojme se nouzového stavu a různého strašení, zachovejme se jako aktivní občané a pojďme všichni k volbám. V roce 1989 jsme si vybojovali svobodu a s tou jde ruku v ruce zodpovědnost. 
 
 
Stejně jako jsme zodpovědní za své osobní životy, za své rodiny, nebojme se převzít zodpovědnost i za rozhodnutí, kdo bude řídit naše kraje. Jestli vám někdo říká, že jít volit je riziko, nevěřte mu. Hygienická opatření jsou přísná a jistě dostatečná. Jako se nebojíte jít nakupovat do samoobsluhy, nebojte se ani návštěvy volební místnosti, kde riziko je snad ještě nižší.
 
Cestu k lepší a stabilnější budoucnosti můžeme nastoupit tehdy, kdy za svobodu budeme zodpovědně bojovat. A nejzákladnějším prostředkem k tomu jsou volby. Pojďme všichni v pátek a sobotu hlasovat. Každý hlas může rozhodnout!
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…