Zlín: Nový předprodej jízdenek Školní už slouží cestujícím

23.06.2015 10:52

V prostorách nově postaveného objektu na okraji parku Komenského ve Zlíně dnes začalo sloužit cestujícím předprodejní místo jízdenek Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice, které bývá označováno jako „předprodej Školní.“ Stejně jako v ostatních předprodejích umožňuje od tohoto dne také platby elektronickými kartami.

Zlín: Nový předprodej jízdenek Školní už slouží cestujícím
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín

Předprodej Školní byl v minulosti jedním ze dvou nejvíce využívaných předprodejních míst DSZO. Denně se zde prodávalo na 200 kuponů časových jízdenek a kolem 400 jízdenek pro jednotlivou jízdu. Byl uzavřen 17. ledna 2014 apůvodní objekt byl v souvislosti s rekonstrukcí parku Komenského zbourán. Na jeho místě postavilo město a odprodalo dopravní společnosti novou prosklenou budovu. Pracovníci DSZO ji v posledních týdnech vybavovali novým nábytkem a potřebnými technologiemi, aby mohl být tento předprodej v pondělí 22. června opět otevřen pro cestující veřejnost. Zatímco ve starém objektu mohly být současně otevřeny maximálně čtyři přepážky, nové předprodejní pracoviště bude moci otevřít ve špičku až pět přepážek. „Chceme totiž, aby byli zákazníci v příjemném prostředí nového předprodeje rychle obslouženi,“ sdělil člen rady města Josef Novák.

První zákaznicí, která v pondělí dopoledne navštívila nově otevřené předprodejní pracoviště DSZO ve Školní ulici, byla důchodkyně Libuše Chudárková, která žije ve čtvrti Filmové ateliéry. „Právě jsem přijížděla autobusem 31 a viděla jsem, že na novém předprodeji už jsou nápisy dopravní společnosti. Potřebovala jsem si koupit půlroční časovou jízdenku. Tak jsem to šla zkusit. Je to tu pro mne po ruce. A prostředí je velice pěkné. Platila jsem dvoutisícovkou a paní u přepážky byla velmi ochotná a sehnala peníze, aby mi na tuto velkou bankovku vrátila, i když ještě neměla žádné tržby od jiných zákazníků,“ řekla zákaznice a dodala: „Všimla jsem si, že se tu bude moci platit i kartou. To je také velká výhoda. Určitě to v budoucnu využiji.“

Kromě předprodeje jízdenek Školní mají cestující ve Zlíně k dispozici ještě předprodeje na náměstí Práce v prostorách bývalého obuvnického muzea, předprodej ve výpravní budově železniční stanice Zlín střed, na Jižních Svazích v nákupním centru Billa a přímo v budově DSZO na Podvesné XVII. V Otrokovicích fungují předprodejní místa DSZO v Tylově ulici (bývalý obchodní dům) a rovněž v železniční stanici.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

14:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v ústředně CIA.