Zwyrtek (NEZ): Kauza holá řiť

02.09.2016 9:40

Máme tu navíc jedny trenky na Pražském hradě, a jeden nahý zadek bez trenek před americkým konvojem.

Zwyrtek (NEZ): Kauza holá řiť
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

Až si tak říkám, jestli ty trenky na hradě nebyly odcizeny tomu ubožákovi, který si dovolil projevit svůj názor holou řití před americkým konvojem. Protože hoši ze skupiny Ztohoven, jež se nazývají umělci (zatímco jsou to pozérští klackové bez inteligentní invence), si totiž s krádežemi hlavu ve jménu svého "umění" nelámou.Tož mu třeba ty trenky šlohli, pověsili je na hradě, a ten chudák, který chtěl rudou ruskou barvou podráždit Američany, je nakonec urazil holým zadkem.

No, nevím, jestli by mě jako muže nahý zadek jiného muže vyděsil až tak, že by to musel řešit soud (možná by to mohlo podráždit jen cit homosexuála, který si nemohl sáhnout - ale nepředpokládám, že jich je v americké armádě většina). Ale vraťme se k tomu striptýzu - každému se opravdu nepoštěstí, aby jeho, s odpuštěním, prdel vstoupila do dějin justice. Je otázkou, zda je to vizitka majitele té prdele nebo té justice. 

Vím však jedno - je-li svoboda projevu vyjádřena nahou prdelí ukázanou Američanům odsouzena, a krádež a zničení prezidentské standardyčeskému prezidentovi vydávaná trapně za umělecký počin ne, něco shnilého je v české justici, tragické je to s naší národní hrdostí, a Ústavu zaručující svobodu názoru a rovnost před zákonem můžeme roztrhat. 

Jinými slovy řečeno - jeden nahý zadek nám může říct mnohem víc, než vůbec jeho majitel domyslel. A není to nic veselého. Až máme chuť říct - běžte už s tím vaším výkladem spravedlnosti do .... no, víme kam. Přesně tam.  

Z Profilu autora na PL.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…