Zwyrtek (NEZ): Malá strana je jako milenec ve skříni. Umí, ale nesmí o tom mluvit

08.09.2016 14:05

Hovořím o otázkách Václava Moravce. Jsou do nich připuštěni jen někteří. Ostatní "zavřou do skříně".

Zwyrtek (NEZ): Malá strana je jako milenec ve skříni. Umí, ale nesmí o tom mluvit
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

A já se ptám - kde máte jistotu, že by ti ze skříně neuspokojili občany více než ti připuštěni před kamery? Zkrátka stejně jako ten milenec ani malá volební strana nemá šanci ukázat, co umí, před zraky veřejnosti. Stále se tak jaksi čeká, že to nejlepší, co je, je ten "manžel", co ho máme doma, jsme na něho tak nějak zvyklí, a tak prostě "zůstaneme s ním."

Nic proti manželské věrnosti, ale v politice to nemá co dělat. Česká televize nesmí být věrna jen některým vybraným, a to na základě ničeho. Ani průzkumů. Každý má mít možnost zazářit - nebo se historicky znemožnit. Ale ten ring mu musí být dopřán.

Ostatně zařazení přes průzkumy v krajských volbách, kde často kandidují místní skupiny, je absurdní - jak mohou být známí, když se spojili právě a jen pro krajské volby, a jak se známými mohou stát, když je nenecháte mluvit?

Českou televizi platíme všichni, není to komerční stanice. Nesmí si vybírat, komu dá ve volbách slovo, protože tím nepřímo ovlivňuje výsledek voleb.

Tak jak je možné, že někteří zůstávají zavřeni v té skříni, a někteří před ty kamery mohou? Jen proto, že na to mají ten "průzkumový" papír?

Takže co dodat? Rada voličům - hlasujte pro volební strany z té skříně. Je vysoce pravděpodobné, že dokáží pro vaše uspokojerní udělat více, než ten "manžel", který na to má papír.
A o vaši spokojenost by vám mělo jít hlavně.
Bez ohledu na to, s kým ji podle České televize máte dosáhnout.

V Olomouckém kraji, jak jinak - NEZÁVISLÍ a MORAVANÉ. Umíme.

A volbou v komunále zkušených NEZÁVISLÝCH neuděláte chybu nikde. Jako jejich předseda o tom něco vím.Jsou to rváči, jde-li o dobrou věc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice