Nečas s Nagyovou odjeli na dovolenou, tráví ji v Lázních Darkov

30.07.2013 20:37

Po nepříjemnostech spojených s vazbou uvalenou na Janu Nagyovou odjela pravá ruka Petra Nečase a expremiér do Lázní Darkov, kde tráví dovolenou. Potvrdilo to několik klientů i redaktor Deníku.

Nečas s Nagyovou odjeli na dovolenou, tráví ji v Lázních Darkov
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

„Nemůžu vám to potvrdit ani vyvrátit, nemáme o tom mluvit," uvedl jeden ze zaměstnanců Lázní Darkov. Ovšem nakonec přiznal, že bývalého premiéra Petra Nečase už viděl.

„Je to pravda, přijeli v pátek modrou oktávkou, která je zaparkovaná před blokem B," potvrdil další zaměstnanec. „Viděl jsem je v parku a také v kavárně Rosa," dodal.

Nečas je spolu s Janou Nagyovou prý často viděn, jak se prochází po parku se psy. Jedna klientka lázní i dodala, že bývalou šéfku Úřadu vlády potkala na masážích. Jiní lidé prý zase expremiéra viděli, jak každé ráno běhá.

Mluvčí lázní však informaci nepotvrdila. „Jako zdravotnické zařízení se snažíme chránit soukromí našich klientů a tyto informace nesdělujeme," uvedla Eva Kijonková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…