Úspěšný lov Bobošíkové: Bývalý ódéesák i rázná exsenátorka

03.09.2013 17:10

Janě Bobošíkové se v čele nového politického bloku „Hlavu vzhůru!“ daří. Na kandidátce hnutí se objeví exposlanec ODS Martin Doktor nebo bývalá senátorka Liliana Janáčková, jež je známá především svým bojem proti nepřizpůsobivým spoluobčanům. V Moravskoslezském kraji hodlá vést kandidátku s heslem „Stop diskriminaci slušných lidí“. Informuje o tom deník Právo.

Úspěšný lov Bobošíkové: Bývalý ódéesák i rázná exsenátorka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková, šéfka Suverenity

„Moje heslo je 'Stop diskriminaci slušných lidí'. Dostaneme-li se do sněmovny, prosadíme takové zákony, které to budou zaručovat,” řekla Janáčková. Martin Doktor (Jihočeši 2012) povede kandidátku v Jihočeském kraji a hodlá bránit dalšímu zvyšování DPH. Bobošíková stojící v čele hnutí slibuje, že bude prosazovat vyvázání ČR z povinnosti přijmout euro.

Uskupení prý má jasno o lídrech ve většině krajů a představí je postupně. Za pozornost stojí, že možná podpora exprezidenta Klause je v tuto chvíli pro uskupení nežádoucím tématem. „Už se k tomu nebudeme vracet a vyjadřovat,” říká pouze mluvčí uskupení Hlavu vzhůru! Václav Musílek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…