Poslední příspěvky z profilů

Mgr. Renáta Zajíčková byl položen dotaz

Ministerstvo pro vědu a výzkum

Můžete mě nějak přesvědčit, že toto ministerstvo není jen politickou trafikou? Protože ho stejně řídí lidi bez kompetence nebo vám snad přišla Langšádlová nebo teď Ženíšek kompetentní? A nezvládlo by agendu ministerstvo školství? Protože dřív to zvládalo. Jak to vysvětlíte?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Jiří Paroubek
Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky
Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky
Martin Pecina
Mgr. Josef Dobeš
Mgr. Josef Dobeš odpověděl na dotaz

Zápisné

Dobrý den,V případě uvažovaného zápisného netřeba dodat, že je připravena i řada sociálních opatření, tak, aby se zápisné v žádné případě nedotklo sociálně slabých studentů  a školy mohly zápisné snížit vynikajícím studentům formou stipendií.

Alexandr Vondra
Ing. Michaela Šojdrová
Ing. Michaela Šojdrová odpověděl na dotaz

Pracovní cesta, ne výlet

Požádala jsem Z.Roithovou o vysvětlení. Ujistila mne, že to žádný výlet nebyl, ubytování si hradí ze svého platu. Jsou to pracovní jednání, která mají pevně stanovený program. Jak znám kolegyni Zuzanu Roitovou,  jsem si jista, že by na nějaké plýtvání prostředků nepřistoupila.M.Šojdrová

Zdeněk Maršíček
Ing. Michaela Šojdrová
Ing. Michaela Šojdrová odpověděl na dotaz

Kalendář

Nafocení kalendáře je soukromá iniciativa krásných slečen, není toaktivita KDU-ČSL. Já se teď zabývám  přípravou na sjezd a to dáhodně práce.  Ale třeba bude kalendář pekný. Uvidíme. Přeju jim i tyto starosti.Michaela Šojdrová.

Přemysl Sobotka
Mgr. Marta Semelová
RNDr. Petr Nečas
David Rath
David Rath
David Rath byl položen dotaz

příspěvek pro invalidy

Dobrý večer pane Rathe, Poslouchal jsem přenos ze sněmovny. Opakovaně jste napadal vládu, že snižuje příspěvky našim handicapovaným spoluobčanům. Ale, jak jsem to pochopil já, jde především o snížení příspěvků především pro ty, kteří jsou postiženi minimálně, není to tak? Děkuji za odpověď Kolář

PhDr. Lubomír Zaorálek
PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

hluboká poklona

Dobrý večer pane Zaorálku, poslouchal jsem Váš projev, který jste pronesl před osmou hodinou večer ve sněmovně. Hluboce se Vám klaním, protože si myslím, že jste jako jediný opoziční poslanec pronesl smysluplnou řeč a já vám tleskám. Ostatní opoziční poslanci téměř 7 hodin mluvili na prázdno. Přesto, lidé tyto debaty moc nesledují. Věříte, že jste

RNDr. Petr Nečas
JUDr. Vojtěch Filip
JUDr. Vojtěch Filip byl položen dotaz

obstrukce

Pane Filipe, Co to hrajete s voliči za hru? To se tak moc nemůžete smířit s tím, že má koalice jasnou většinu? My někteří si ještě pamatujeme, když většinu drželi ve sněmovně právě komuisté. Ještě že už se jedná demokraticky.

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

divadlo ve sněmovně

Dobrý den pane Sobotko, Prosím pěkně, proč se tolik bouříte proti jednání většiny svých kolegů ve sněmovně? To budete tak jako dnes blokovat práci vlády po celé 4 roky? Doufejte, že až povládnete vy, nebude se k vám opozice chovat stejně.