Odvážnej chlap Vondra vydělal pro hospic 160 tisíc

10.09.2012 12:22

Ministr obrany Alexandr Vondra pořádal ve středu s Nadačním fondem Kalich a kapelou Hradišťan benefiční koncert na podporu hospice sv. Štěpána v Litoměřicích. Na svém facebookovém profilu ministr napsal, že se podařilo vybrat 160 tisíc korun.

Odvážnej chlap Vondra vydělal pro hospic 160 tisíc
Foto: tan
Popisek: Ministr Alexandr Vondra

„Výsledek koncertu, který jsme ve středu s NF Kalich uspořádali na podporu hospice sv. Štěpána v Litoměřicích, mě nesmírně potěšil. Dorazilo přes 500 návštěvníků a pro hospic se nám podařilo získat celkem 160 000 Kč,“ napsal Vondra.

Zařízení chyběly peníze

„Atmosféra zde mi připomíná tu velehradskou. Jsem úplně nadšen a dojat tím, v jakém počtu jste se dostavili, abyste vyjádřili podporu zařízení, jež si naši pomoc zaslouží. Ocitlo se letos v nelehké finanční situaci a my jsme tu nyní proto, abychom společně ukázali, že s námi může počítat,“ prohlásil Vondra přímo na koncertě.

Ministr také dodal, že se událost povedla také díky velmi hezkému počasí a atmosféře, jako vytvořil Hradišťan. „Díky všem zúčastněným a dárcům!“ uvedl Vondra. Koncert se konal na litoměřickém Dómském náměstí.

Vondra na Litoměřicku kandiduje do Senátu a v rámci kampaně se lidem prezentuje pod heslem „Odvážnej chlap se rve za svůj kraj“. Lidé si na www.odvaznejchlap.cz mohou přečíst, co ministr obrany a senátor za ODS pro region dělá.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…