ČSSD na nás něco vytáhne, tvrdí John. Blbost, odmítá Paroubek

11.05.2010 12:40

Šéfové Věcí veřejných říkají, že političtí konkurenti utratili už pět milionů korun na to, aby jejich stranu pošpinili. A prim v tom prý hrají sociální demokraté.

ČSSD na nás něco vytáhne, tvrdí John. Blbost, odmítá Paroubek

Volební manažer Věcí veřejných Vít Bárta v úterý na tiskové konferenci strany prohlásil, že sociální demokraté před volbami použijí kompromitující materiály proti VV.

"Podle našich informací mají v Lidovém domě připravené různě sestříhané telefonické odposlechy či videa. Jejich získání zřejmě nebylo složité, máme zprávy, že se právě v Lidovém domě pohybuje celá řada lidí, kteří v minulosti pracovali v elitních policejních útvarech," řekl Bárta.

"To, co se objeví před volbami, může být totální kachna, a ten, co ji vypustí, může vědět, že je to kachna a že bude po volbách dementována," doplnil ho šéf Věcí veřejných Radek John.

Už utratili pět milionů

Politické strany prý na negativní kampaně proti VV už musely ze svých rozpočtů vydat nejméně pět milionů korun. "Jedná se například o kampaně sociální demokracie na internetových odkazech www.priznaniradkajohna.cz, www.nespaltese.cz," prohlásil Bárta.

"Kam až sahá nestydatost politických konkurentů výborně ilustruje fakt, že stránky nespaltese.cz jsou registrovány na Petra Paroubka. Nejedná se o žádného příbuzného předsedy ČSSD, ale o podnikatele z Liberce. Ten o tom, že je na jeho jméno registrována doména s pomlouvačným obsahem, neměl ani tušení. Ač člen jiné strany podnikl okamžité kroky k tomu, aby obsah těchto stránek byl stažen," dodal.

Došlo ale i na šéfa ČSSD Jiřího Paroubka. "Styl pana Paroubka je nepřijatelný a já osobně bych s panem Paroubkem nechtěl sedět v jedné vládě," zareagoval John na dotaz, zda si dokáže představit s ČSSD, s kterou se teď soudí, kvůli údajné lživé kampani, povolební spolupráci.

Paroubek: Je to blbost

Předseda ČSSD Jiří Paroubek na dotaz serveru ParlamentníListy.cz označil Bártovo tvrzení o tom, že sociální demokraté mají proti Věcem veřejným připraveny kompromitační materiály, za "blbost".

"Myslím, že majitel bezpečnostní agentury, který utvořil pro uplatnění svých podnikatelských zájmů politickou stranu, trpí stihomamem a měl by se začít nechat léčit," řekl pro ParlamentníListy.cz Paroubek.

ČTĚTE TAKÉ:
Radek John podává žalobu na ČSSD
Paroubek: John by měl informace vyvrátit, ne hrozit žalobami 

Foto: Ondřej Leinert

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ondřej Leinert

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…