Doktor Macek o Nečasovi: To je ale lídr. Když má řvát, tak mlčí

29.10.2012 8:14

Doktor Miroslav Macek se o víkendu nudil nad novinovým rozhovorem s Petrem Nečasem. Vyčetl z něj prý pouze to, že Nečas je neschopný lídr, který mlčí, když má řvát, a mluví, když má konat. Takhle prý přihlížel růstu moci lobbisty Dalíka i bláznivým nápadům ministra Drábka. Až teď je zpětně kritizuje.

Doktor Macek o Nečasovi: To je ale lídr. Když má řvát, tak mlčí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Velký sobotní novinový rozhovor s premiérem Petrem Nečasem podle Macka ukazuje pro premiéra tak typickou „ušlechtilou nudu“, ke které přispěl i superkorektní tazatel. Jedinou výjimkou podle něj byla chvíle, kdy se premiér pustil do vehementní kritiky odcházejícího ministra práce a sociálních věcí Jaromíra Drábka za tvrdý boj proti švarcsystému.

„Ovšem nikdo z nás si nemůže pamatovat, že by proti návrhu tvrdého postupu proti švarcsystému, ať už na vládě nebo v mediích, tvrdě bojoval,“ připomíná Macek.  Stejné to bylo, když premiér mluvil o tom, jak kauza Dalík ubrala ODS několik procent. „Ale nikdo si nemůže pamatovat, že by při vzestupu Marka Dalíka k nevolené moci protestoval jak na půdě ODS, tak v mediích,“ dodává k tomu Macek.

Hodně to prý o premiérovi vypovídá. Petr Nečas je podle něj podivným lídrem, který neomylně mlčí ve chvílích, kdy by měl mluvit, a k mluvení se odhodlá až ve chvíli, kdy už by měl jednat.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

8:31 Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

„Myslím, že Ukrajina postupně směřuje ke katastrofě,“ uvedl vysloužilý francouzský generál Dominique…