Paumer od bratří Mašínů: Paroubek si o sobě moc myslí

12.06.2010 14:04

Milan Paumer z protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů, který se po sametové revoluci vrátil do České republiky, je spokojený s výsledkem voleb do sněmovny. Řekl to serveru ParlamentníListy.cz.

Paumer od bratří Mašínů: Paroubek si o sobě moc myslí

„Nyní se bude všechno obracet k lepšímu, protože ta rodící se koalice jsou lidé, kteří se mohou na věcech dohodnout. Výsledek voleb mi udělal radost. Změnil jsem také smýšlení o Češích. Myslel jsem si, že tady jsou snad samí levičáci, ale nakonec se ukázalo, že máme snad také nějaké pravičáky. Jsem hrozně rád, povzbudilo mě to trochu a zvednulo mi to náladu," řekl ParlamentnimListum.cz Milan Paumer.

TOP 09 a kníže

Milan Paumer volil TOP 09. Zvláště je mu sympatický Karel Schwarzenberg, se kterým i osobně mluvil. Vláda by podle něj měla provést reformu justice a legislativy. „Potřebujeme kvalitní zákony. To, co máme, jsou zmetkové zákony ještě z dob komunistického režimu, které se v demokracii nemohu používat," zdůraznil Paumer.

Komunisty zakázat!

Podle Paumera by se měla vláda pokusit o zákaz komunistické strany. „S tím se musí určitě něco udělat. Doufám, že v případě kdyby to nedělal pan Schwarzenberg, tak se toho chopí pan John nebo Nečas a doufám, že na to budou tlačit i bývalí političtí vězňové bolševického režimu," dodal.

Jiří Paroubek podle něj prohrál volby, protože přecenil své možnosti. „Je to chlap, který si o sobě myslí hodně a přeceňuje se. On si asi myslel, že mu úplně všechno vyjde a že půjde dělat ještě asi prezidenta," míní o exšéfovi ČSSD bojovník proti komunismu Paumer.

Související:
Paroubek: Nejsem skaut, ale straně jako Zeman škodit nebudu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…