Plzeňsko má nového průvodce Kam bez bariér

13.09.2012 14:14

Kam bez bariér – Plzeňsko je název knihy, která nedávno vyšla jako první z nové ediční řady cestovních průvodců pro všechny turisty včetně seniorů, rodin s dětmi v kočárcích a zejména pak lidí s tělesným postižením a jejich přátel a pomocníků.

Plzeňsko má nového průvodce Kam bez bariér
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Jejím autorem je Plzeňan Miroslav Valina, od roku 1977 upoutaný na invalidní vozík. Cestovního průvodce, svého druhu prvního v České republice, sepsal na základě svých zkušeností a za finanční podpory města Plzně a společností Plzeňská teplárenská a Plzeňský Prazdroj.

Poděkovat svým partnerům a přátelům se rozhodl Miroslav Valina při setkání v Návštěvnickém centru Plzeňského Prazdroje, při němž knihu poprvé představil. „Jsem rád, že město Plzeň mohlo malým dílem přispět k tomu, že kniha vyšla. Každá forma pomoci je užitečná a tato kniha je jednou z nich. Přeji jí, aby měla dostatek čtenářů,“ uvedl primátor Martin Baxa na setkání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …