Simpsonovi ovládli českou politiku ve videu na Youtube

13.06.2010 15:09

Stane se Česko jedinou zemí, v jejímž čele jako předseda vlády stane Milhouse z amerického seriálu The Simpsons? Možné to je - alespoň na serveru YouTube, kde už několik měsíců koluje video, které upozorňuje na až zarážející vizuální podobnost českých politiků s postavami z populárního animovaného seriálu.

Simpsonovi ovládli českou politiku ve videu na Youtube

Vlastimil Tlustý jako podsaditý policejní náčelník Flandy Wiggum milující koblihy, bývalý ministr zdravotnictví Tomáš Julínek jako dvojče springfieldského chuligána Kearneyho Zzyzwicze, Jiří Paroubek jako starosta Springfieldu, který z peněz daňovýchch poplatníků jezdí na drahé dovolené do světa, nebo Ivan Langer jako ustrkovaný Ralph Wiggum, známý svým zmateným chováním, divnými choutkami, nesmyslnými výroky a neustálým šťouráním se v nose.

Tak vidí české politiky autor klipu s názvem „Simpsonovi vs. Čeští politici" umístěného na videoserveru YouTube. V něm upozorňuje na to, jak moc se svým zjevem čeští političtí představitelé podobají žlutým postavičkám z kultovního animovaného seriálu Matta Groeninga.

A ti, co jeho video zhlédli, mu dávají za pravdu. „To skoro vypadá, že se tvůrci Simpsnů inspirovali naší politickou scénou...:-D:-D" komentuje klip například uživatel s nickem jazanek.

„A já vždycky myslel, že Matt? Groening si ty postavy vymyslel, ale on zatajil, že se inspiroval českou politickou scénou. Už vím jak vznikli Simpsonovi," dodává zase s prozřením Sakalinecek.

Video však nebudí pouze bezbřehé nadšení. Například EffelHerblay v diskusi pod klipem s nadsázkou a humorem hořekuje: „Co chudaci Simpsonovi udelali,? ze si TOHLE zaslouzi? :D"
  

sobotka simpsonovi




Související:
ODS uvádí: Vytvoř svého Paroubka, nejlepšího otiskneme

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …