Z Facebooku Elišky Kaplicky Fuchsové: Fotky Babiše, s Babišem a o Babišovi

29.08.2014 15:42

O bezpartajní kandidátce hnutí ANO informovaly ParlamentníListy.cz přesně před dvěma týdny. Tehdy nás regionální členové Babišova hnutí upozornili na fakt, že tato filmová producentka nemá jediný politický názor. Co se od té doby změnilo?

Z Facebooku Elišky Kaplicky Fuchsové: Fotky Babiše, s Babišem a o Babišovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Rozdávání koblih v rámci kampaně hnutí ANO do voleb do Evropského parlamentu

Na Facebooku pražského hnutí ANO nic, na internetu nic, na Wikipedii nic, na ostatních webových stránkách nic, na tiskovém servisu nic. O čem hovoříme? Na to před časem upozornil nejeden fanoušek Babišova hnutí právě na oficiálních sociálních sítích. „Kde jste ji vzali a proč? Dají se někde dohledat její stanoviska?“ ptal se Martin Vachek. Eva Petružílková doplnila: „Proč jste paní Kaplicky zvolili do čela kandidátky, když její jediná devíza je příjmení?“ Odpovědi? Žádné. Progres? Také žádný.

A nyní? ParlamentníListy.cz zavítaly na oficiální profil „Eliska Kaplicky Fuchsova", kde se souvislosti s hnutím ANO hledají opravdu těžko. Snad jen s výjimkou fotografií. Na nich je totiž dominance Andreje Babiše víc než výrazná. Eliška Kaplicky Fuchsová, hudebník Richard Krajčo, někdejší fanoušek ČSSD a TOP 09, a Andrej Babiš, snímek číslo jedna. Eliška Kaplicky Fuchsová a Andrej Babiš s pozadím hudebních fanoušků, snímek číslo dvě. Eliška Kaplicky Fuchsová a Andrej Babiš, snímek číslo tři. Andrej Babiš točí zmrzlinu a Eliška Kaplicky Fuchsová před ním, hned dva snímky.

Kromě toho nic. Žádná politická ani jiná prohlášení. O podobném stavu se dá ale hovořit také u jedničky pražské kandidátky, Slovenky Adriany Krnáčové. Ta podle našich zdrojů z ANO často hovoří o svém týmu, ale žádné výsledky vidět nejsou. Krnáčová neposílá svá stanoviska, není vidět v pražských ulicích a ani na sociální síti Facebook.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…