Z Langera je právní koncipient. Už mu chystají kancelář

09.06.2010 10:21

Sněmovní kancelář už je pro Ivana Langera (ODS) minulostí. Truchlit po ní ovšem nemusí. Na ulici nezůstane. Jako koncipient v advokátní kanceláři Pečený a partneři bude mít kancelář novou.

Z Langera je právní koncipient. Už mu chystají kancelář

Ivan Langer zcela nečekaně nezasedne po čtrnácti letech v lavici dolní komory. Skončí také ve vedení ODS. Z toho, co bude dělat, ovšem muž, který v rámci spojování se zavražděným kmotrem českého podsvětí Františkem Mrázkem proslul jako "Íčko, strach rozhodně mít nemusí.

V advokátní kanceláři Pečený a partneři, kam nastoupí jako koncipient, už pro ně chystají nové prostory. "No samozřejmě, že bude mít svoji vlastní kancelář," reagoval na ParlamentníchListů.cz advokát Petr Pečený, známý též jako frontman kapely Doctor P. P..

Langer: Musím o tom mlčet

Kdy Langer nastoupí, říct nechtěl stejně jako to, co přesně bude Langer dělat. "Já mám povinnost mlčenlivosti," řekl s tím, že ale s někdejším poslancem bude určitě spokojený.

Sám Langer se k termínu svého nástupu do práce ParlamentnimListům.cz nevyjádřil. Do advokátní kanceláře Pečený a partneři, která jako oblast hlavních služeb uvádí např. právo duševního vlastnictví, mediální právo, či občanské právo, ale nenastupuje jako nováček. Jako koncipient tam již pracoval.

Do budoucna se Langer také chce věnovat vysoké škole, rodině a očištění svého jména od nálepky "mafián Íčko".  

Čtěte také:
Věrnost je mou ctností, parafrázoval Langer SS. Má z toho problém

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: epo

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…