„Nastuduj si #světovéČesko“ vyzývá kampaň od CzechTourism na Slovensku

08.11.2020 13:29

Udržet Česko v povědomí široké slovenské veřejnosti jako atraktivní turistickou destinaci pro zimní dovolenou nebo výlet má za cíl právě probíhající marketingová kampaň agentury CzechTourism na Slovensku.

„Nastuduj si #světovéČesko“ vyzývá kampaň od CzechTourism na Slovensku
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Atraktivní vizuály lákají v online prostoru, lifestylových magazínech, celostátní televizi RTVS, ale i na příměstských autobusech a na mezinárodním letišti v Bratislavě k návštěvě cestovatelského portálu www.kudyznudy.cz. V době, kdy není možné cestovat si zde svůj příští výlet nebo dovolenou v Česku mohou cestovatelé ze Slovenska alespoň naplánovat.

„Napříč kontinenty prožíváme nyní nelehkou dobu, ale i v ní si myslím, že je důležité, abychom nerezignovali na normální život. Dnes sice cestovat nemůžeme, ale můžeme si jej alespoň plánovat. Prioritou kampaně, je udržet Česko jako destinaci v povědomí co nejširší veřejnosti na Slovensku,“ vysvětluje Nora Gill, ředitelka zahraničního zastoupení CzechTourism Slovensko a pokračuje: „Jen spotová kampaň v celostátní veřejnoprávní televizi bude mít během listopadu téměř šestnáct miliónu shlédnutí.“

Vizuál Strahovské knihovny, který láká k návštěvě portálu Kudy z nudy s výzvou „Nastuduj si #světovéČesko“ uvidí slovenští cestovatelé v lifestylových magazínech, na autobusech v Banskobystrickém a Prešovském kraji, na vozidlech Student Agency a od prosince také v příletové hale letiště M. R. Štefánika v Bratislavě. Nejviditelnější část kampaně běží pak od začátku listopadu do konce prosince ve veřejnoprávní televizi RTVS, kde jsou vysílány krátké spoty v nejsledovanějším večerním čase po hlavních zprávách. Listopadové spoty lákají na zimní radovánky do českých hor, prosincové budou mít již vánoční tematiku. „Věřím, že hned jak to půjde, slovenští návštěvníci se do České republiky vrátí. Jen vloni přijelo do Česka téměř sedm set padesát tisíc návštěvníků, což je v porovnání s počty návštěvníků z ostatních zemí řadí na druhé místo. Více návštěvníků do Česka přijede už jen z Německa,“ dodává Nora Gill.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…