12. reprezentační ples Plzeňského kraje

10.02.2015 14:00

V sobotu 28. února od 20 hodin proběhne v plzeňském Parkhotelu již 12. reprezentační ples Plzeňského kraje. Letošní ročník bude zahalen do časů barokních. Hudba ovšem nebude čistě barokní, zazní swing ale i rocková a moderní muzika, chybět nebude ani historický tanec.

12. reprezentační ples Plzeňského kraje
Foto: Archiv
Popisek: Ples, ilustrační foto.

Plesovou náladu navodí předtančení choreografky Petry Parvoničové. Společně s její taneční skupinou se představí tanečníci z Divadla J. K. Tyla. Předtančení v duchu historie nese název The best of Mozart.

Hvězdou pódia bude nepochybně Ilona Csáková. Představí se také Pepa Vojtek a kapela Inflagranti tvořená třemi muzikantkami. Ty ve složení dvoje housle a violoncello interpretují nejen tradiční skladby například od Vivaldiho ale také hity kapel Metallica nebo Queen.  Nejen  klasické skladby v podobě swingovek Glenna Millera ale i moderní taneční hity zahraje swingový orchestr Big Band Bonit. Večerem bude provázet tradičně Jan Čenský.

V malém sále bude pro ty, kteří mají rádi klasické hity skupiny Queen, hrát plzeňská kapela Pilsen Queen Tribute Band.

Lístky jsou v prodeji od 3. února přes webový portál www.plzenskavstupenka.cz. Jejich cena se pohybuje v rozmezí 150 – 350,-Kč. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…