AMSP ČR: Nekalé praktiky služeb „mobilniseznam.com“ a podání hromadné žaloby

13.02.2018 19:01

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR se rozhodla zahájit řízení vedenému proti společnosti Telefonní seznam České republiky a Slovenska s.r.o., a to z důvodu nekalých praktik společnosti. Na žádost řady podnikatelů se celou záležitostí začal zaobírat tzv. SOS útvar AMSP ČR, který slouží jako hot linka první pomoci podnikatelům, kteří se dostanou do problémů vlivem systémové šikany, zneužívání dominantního postavení nebo se stávají terčem nekalých systémových nekalých praktik.

AMSP ČR: Nekalé praktiky služeb „mobilniseznam.com“ a podání hromadné žaloby
Foto: amsp.cz
Popisek: Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR

Asociace současně vyzývá podnikatele, aby dbali zvýšené opatrnosti při proplácení faktur společnosti Telefonní seznam České republiky a Slovenska s.r.o jako poskytovateli služeb, v rámci uveřejnění podnikatele jako zákazníka v oborovém a abecedním telefonním seznamu mobilniseznam.com, jakož i listinném telefonním seznamu České republiky a Slovenska. Společnost Telefonní seznam České republiky a Slovenska s.r.o prokazatelně rozesílá faktury mající všechny náležitosti daňového dokladu za poskytnutí výše uvedených služeb s tím, že na této listině se na zadní části nachází nabídka k uzavření smlouvy, která je uzavřena okamžikem úhrady částky uvedené na faktuře.

AMSP ČR zároveň vyzývá další postižené podnikatele, kteří již od této společnosti podvodné faktury uhradili a uzavřeli tak smlouvu o poskytování služeb, aby kontaktovali SOS útvar AMSP ČR sos@amsp.cz za účelem připojení se k řízení vedenému proti výše uvedené společnosti a společného postupu pořadem práva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…