ASEKOL spustil nový web. Stránky jsou modernější a přehlednější

01.10.2014 12:25

Nezisková organizace ASEKOL, která je největším českým kolektivním systémem zpětného odběru elektroodpadu, spustila nové internetové stránky. Nový web je přehlednější, moderní a lépe odpovídá potřebám návštěvníků stránek.

ASEKOL spustil nový web. Stránky jsou modernější a přehlednější
Foto: asekol.cz
Popisek: ASEKOL - logo

Web se vyznačuje výraznými černobílými obrázky s částečným kolorováním a přehledným dělením sekcí dle cílové skupiny. „Naše stránky vždy byly určeny více cílovým skupinám – široké veřejnosti, výrobcům a dovozcům elektrospotřebičů i obcím a městům. Chtěli jsme proto web zpřehlednit pro každou cílovou skupinu a tomu také přizpůsobit obsah. S výsledkem jsme spokojeni a doufáme, že i návštěvníci stránek jejich novou podobu ocení,“ vysvětluje Kristina Mikulová, manažerka komunikace společnosti ASEKOL. Stránky pro kolektivní systém ASEKOL navrhla a realizovala společnost OMD.

Web běží od tohoto týdne na adrese www.asekol.cz a je optimalizován i pro mobilní telefony a tablety. Široká veřejnost na něm nalezne např. rady ohledně správného třídění vysloužilých elektrospotřebičů, výrobci a dovozci mohou s kolektivním systémem snadno navázat spolupráci a obce či města mohou jednoduše objednat svoz starých spotřebičů. Web společnosti ASEKOL je navíc propojen se stránkami jednotlivých projektů společnosti, jako jsou například červené kontejnery, Věnuj mobil nebo Věnuj počítač.

ASEKOL a.s., je nezisková společnost, která od roku 2005 provozuje kolektivní systém zpětného odběru elektrozařízení. Na základě zápisu vedeného u Ministerstva životního prostředí ČR zajišťuje zpětný odběr elektrozařízení v oblastech výpočetní, telekomunikační a kancelářské techniky, spotřební elektroniky, nástrojů, hraček a vybavení pro volný čas a sport, přístroje pro monitorování a kontrolu a výdejní automaty (tj. skupiny 3, 4, 6, 7 8, 9 a 10). ASEKOL má uzavřeny smlouvy o zřízení míst zpětného odběru s více než 4 250 městy a obcemi a 2 600  opravnami a prodejnami elektro. Další tisíce sběrných míst vznikly díky vývoji a instalaci různých druhů kontejnerů na drobná elektrozařízení. Provozovaných více než 15 000 sběrných míst zajišťuje společnosti ASEKOL nejhustší sběrnou síť vysloužilých elektrozařízení ze všech kolektivních systémů v ČR i v Evropě. V roce 2013 vybral ASEKOL od každého občana ČR průměrně 1,49 kg elektroodpadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…