Agentura MM: Reakce Heleny Vondráčkové a Martina Michala na nové urážky od starosty Dolních Studének

11.12.2018 13:40

Starosta obce Dolní Studénky Radim Sršeň se v minulých dnech dopustil dalších urážek na adresu paní Heleny Vondráčkové a jejího manžela Martina Michala. A to v souvislosti se zamítnutím stížnosti Agentury MM Praha na postup policie v případu klamavé reklamy na koncert Heleny Vondráčkové právě v Dolních Studénkách.

Agentura MM: Reakce Heleny Vondráčkové a Martina Michala na nové urážky od starosty Dolních Studének
Foto: Agentura MM
Popisek: Helena Vondráčková

Agentura MM Praha oznamuje, že zamítnutí stížnosti v tuto chvíli řeší její právní oddělení. Rozbor ještě nemáme hotový! Jednatel agentury Martin Michal pak prostřednictvím tohoto tiskového prohlášení na nové urážky starosty Sršně říká:

"Přečetl jsem si naprosto hloupé vyjádření starosty Sršně! A musím konstatovat, že ho pravděpodobně zplodil opět v alkoholovém deliriu, tak, jak už jsem jednou u něj zažil. Burana se slámou v botách nezachrání ani deset titulů, kterými se Sršeň neustále ohání. Taktéž hodnocení vesnického hejkala, který se vydává za muzikanta a tímto způsobem si propaguje vesnickou kutálku, kterou nikdo nezná. Určitě bude americké úřady zajímat, zda na svůj výlet za velkou louži mají řádné pracovní povolení. Něco podobného, co vyplodil tento křupan, může říct jen naprostý hlupák, vesnický buran a alkoholik. Ale takových lidí je ve straně STAN plno. Je ostudou pro celou Moravu!"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…