Agentura ochrany přírody a krajiny: Videospot o rodině Veverkových uspěl na soutěži TURISTPROPAG 2021

06.08.2021 11:54

Videospot o rodině Veverkových uspěl na soutěži TURISTPROPAG 2021

Agentura ochrany přírody a krajiny: Videospot o rodině Veverkových uspěl na soutěži TURISTPROPAG 2021
Foto: red
Popisek: Agentura ochrany přírody a krajiny ČR

Úvodní epizoda „Vím kam jdu“ ze série videí o ohleduplném chování při výletech do přírody se umístila na skvělém 2. místě. ZDE

Anketa

Kolik dle vás existuje pohlaví?

98%
hlasovalo: 18865 lidí

Mezinárodní soutěž turisticko-propagačních materiálů a předmětů TURISTPROPAG 2021 se letos konala už po šesté. Přihlášeno bylo více než 300 různých letáků, brožur, kalendářů, knih, map, dárkových předmětů a dalších materiálů zaměřených na cestovní ruch. Svou kategorii měly také mobilní aplikace nebo propagační spoty [1].

Porotě soutěže složené ze zástupců odborných médií, profesních sdružení v cestovním ruchu a dalších partnerů se líbilo také naše úvodní video ze série spotů o rodině Veverkových a jejich psovi [2]. Agentura ochrany přírody a krajiny ČR tak obstála v konkurenci dalších 19 přihlášených krátkých videí a obsadila v této kategorii druhé místo. 

Slavnostní předání cen vítězům proběhlo ve čtvrtek 15. 7. na výstavišti v Lysé nad Labem v rámci doprovodného programu veletrhu Regiony 2021.

V uplynulých dvou letech získala AOPK ČR ocenění za kolekci pohlednic Krajinou domova,  kolekci DL letáků o chráněných krajinných oblastech (2019) a za návštěvnický pas pro chráněné krajinné oblasti a národní parky (2020).

Poznámky:
[1] Soutěž vyhlašuje společnost Pruh Polabí, s.r.o. spolu s Asociací turistických informačních center České republiky, Výstavištěm Lysá nad Labem, spol. s r.o., Městem Lysá nad Labem, Českou unií cestovního ruchu a dalšími partnery. O přehlídce turisticko-propagačních materiálů se dozvíte více ZDE.

[2] Agentura ochrany přírody a krajiny ČR připravila sérii spotů, které zajímavou formou ukazují návštěvníkům chráněných území, co dělat, aby si svůj výlet co nejvíce užili a zároveň po sobě v přírodě zanechali co nejméně stop. Hrdiny krátkých videí jsou rodina Veverkových a jejich pes.
Všechny spoty můžete shlédnout na našem YouTube kanále: ZDE.
Spoty jsou součástí iniciativy Pojďte s námi do přírody. Více informací o ní najdete ZDE. Má ukázat, že naše příroda je krásná, a také, jakým způsobem se o ni pečuje. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…