Albatros Media stěhuje své kanceláře do nových prostor od CPI Property Group

11.01.2021 14:48

Největší nakladatelský dům v České republice, společnost Albatros Media, a.s. se stěhuje do nových kanceláří. V pražské budově Mayhouse na ulici 5. května obsadí bezmála 2 200 m2. Na nové adrese bude nakladatelství fungovat od 1. září 2021.

Albatros Media stěhuje své kanceláře do nových prostor od CPI Property Group
Foto: CPI
Popisek: CPI Byty

„Mít pod svou střechou právě Albatros Media je pro nás samozřejmě velkým úspěchem a uděláme vše pro to, aby se u nás novému nájemci dařilo a aby se jeho zaměstnanci cítili skvěle. Momentálně společně dokončujeme detailní specifikace budoucích kanceláří, které novému klientovi připravíme na míru dle jeho představ a požadavků,“ říká David Votřel, vedoucí asset managementu pro kancelářský segment v CPI Property Group.
 
„Jelikož se naše společnost neustále vyvíjí a sleduje nové trendy, chceme jít s dobou i co se týče pracovního zázemí. Na moderní kanceláře se proto velmi těšíme a věříme, že se našim zaměstnancům budou líbit a zejména, že se v nich budou dobře cítit. Spokojenost našich zaměstnanců je totiž pro nás klíčová,“ říká za společnost Albatros Media Libuše Kocanová, provozní a personální ředitelka.
 
Mayhouse je nová kancelářská budova v nejžádanější administrativní lokalitě na Praze 4, jen pár minut chůze od stanice metra Pražského povstání nebo Pankrác, která klade důraz na kanceláře umožňující nejmodernější přístup k práci. Na šesti nadzemních patrech a ploše 7 800 m2 nabízí nejen kancelářské prostory, ale i patřičné zázemí. Pro chvíle odpočinku mají všichni zaměstnanci přístup na venkovní střešní terasu s výhledem na pražské panorama. Nechybí ani coworkingová zóna či zázemí pro sportovce – fitness, cvičební sál nebo kolárna.
 
Budova, která vyplňuje proluku mezi dvěma domy na třídě 5. května, byla zkolaudována v květnu roku 2019 a v současné době mezi jeho nájemce patří společnosti 4finance IT a Zaplo Finance, členové globální finanční skupiny 4finance Group. Projekt Mayhouse spadá do portfolia realitní investiční skupiny CPI Property Group, která je největším vlastníkem kancelářských ploch v Praze.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

22:03 Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

Zoo Liberec slaví další chovatelský úspěch. Díky dlouholetým zkušenostem se libereckým odborníkům po…