Amazon zahajuje výuku angličtiny v mateřských školách v Dobrovízi a Hostouni

01.10.2014 20:09

Amazon dnes oznámil zahájení lekcí angličtiny pod názvem Kindle Kids Club v mateřských školách v Dobrovízi a Hostouni. Amazon školkám věnoval čtečky a tablety Kindle a zajistil také lektorku angličtiny, která tyto inovativní lekce povede.

Amazon zahajuje výuku angličtiny v mateřských školách v Dobrovízi a Hostouni
Foto: Amazon
Popisek: Amazon

„Chtěl bych společnosti Amazon za jejich dar naší školce poděkovat. Výuka angličtiny se nyní jistě pro děti stane mnohem zábavnější. Je zřejmé, že Amazon je důležitou součástí Dobrovíze a jsem rád, že takto přispívá ke vzdělávání naší mládeže,“ řekl Martin Šafr, starosta Dobrovíze.

Lekce angličtiny s využitím čteček Kindle Paperwhite 2 a tabletů Kindle Fire HD se budou konat dvakrát týdně. Tablety budou žáci v jejich průběhu využívat k interakci s vyučující či poslouchat krátké anglické příběhy.

„Amazon je inovativní společnost. Neustále hledáme nové způsoby jak vyvíjet a využívat nové technologie, které budou přínosem pro mnoho uživatelů. Kindle je skvělý nástroj, který umožní dětem z dobrovízské a hostouňské školky vyzkoušet si nové možnosti a inovativní způsoby výuky angličtiny,“ řekl Matt Greene, ředitel centra vráceného zboží Amazon PRG1.

Amazon zahájil výstavbu distribučního centra o rozloze 95 000 metrů čtverečních v Dobrovízi v půlce září. Nové distribuční centrum nabídne po uvedení do plného provozu stálou práci 2 000 zaměstnanců. Půjde již o druhou budovu společnosti Amazon v Dobrovízi – od roku 2013 zde provozuje centrum vráceného zboží.

Kromě podpory vzdělávání, kultury, sportu a dalších aktivit pro obyvatele, získá Dobrovíz v souvislosti s výstavbou distribučního centra společnosti Amazon nový obchvat obce, který pomůže s regulací místní dopravy. Rozšíří se také čistička odpadních vod a její provoz bude zajištěn tak, aby místní občané nemuseli platit stočné.

„Velmi oceňujeme snahu společnosti Amazon a jejich podporu naší mateřské škole. Chceme být moderní institucí a našim dětem poskytovat výuku v tom nejvyšším standardu. Možnost vyučovat angličtinu s využitím moderních technologií, jakými tablety a čtečky Kindle jsou, je jen dalším krokem v našem úsilí,“ řekla Věra Volfová, ředitelka mateřské školy Sluníčko v Dobrovízi a Hostouni.

O společnosti Amazon

Společnost Amazon.com, Inc., zahájila svou činnost na internetu v červenci 1995. Společnost se řídí třemi základními principy: důraz na zákazníka raději než na konkurenci, záliba v inovacích a přemýšlení v dlouhodobém horizontu. Mezi produkty a služby, jejichž průkopníkem Amazon byl, patří zákaznická hodnocení, 1-Click shopping, personalizovaná doporučení, Prime, Fulfilment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire phone, Fire tablets, a Fire TV.  www.amazon.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…