Arnika: Nominujte svou Alej roku 2019. Uzávěrka je koncem října

23.10.2019 22:11

O titul Aleje roku spolku Arnika ve Zlínském kraji nebojuje zatím žádná alej, letos zatím přišlo 55 nominací z celé republiky.

Arnika: Nominujte svou Alej roku 2019. Uzávěrka je koncem října
Foto: Richard Beneš
Popisek: Arnika

Lidé si mohou připomenout celosvětový Den stromů, který proběhl v neděli, právě nominací své nejoblíbenější aleje nebo stromořadí. Na vítěze čeká let balonem a spousta dalších milých cen. Autor nejkrásnější fotografie získá novou digitální zrcadlovku. Čas zbývá jen do konce října.

Nominujte ZDE.

„Podzimní listí se nám krásně zabarvuje a pomalinku opadává. Tak neváhejte a posílejte vaše příběhy a fotky alejí, které nám zatají dech. Čas je už jen do konce října. Už se moc těším, až budeme vybírat ty nejhezčí,“ vyzývá hvězda muzikálu Tarzan a patronka ankety Petra Vojtková.

Pozdrav od hlavní představitelky Jane z muzikálu Tarzan ZDE.

Fotografii Petry Vojtkové najdete v příloze. Autorkou snímku je Petra Klečková.

Ve Zlínském kraji zatím nebojuje žádná alej nebo stromořadí. Lidé mohou nominovat své oblíbence do konce října. Stačí nahrát aspoň jednu fotografii a stručný komentář, proč si právě tato alej zaslouží pozornost. V listopadu Arnika zahájí hlasování, které poběží do začátku ledna.

Přehled všech zatím nominovaných alejí najdete ZDE.

„Díky vašim nominacím můžeme ukázat pestrost alejí a stromořadí v české krajině. Podělte se o radost z nově vysázené aleje a stromořadí nebo upozorněte na ty, kterým hrozí zánik. Těšíme se na vaše příběhy,” říká koordinátorka ankety Karolina Kostićová.

Po ukončení hlasování Arnika v lednu vyhlásí nejoblíbenější aleje a stromořadí celé České republiky i v jednotlivých krajích. Na autora vítězné nominace čeká let balonem od Lucky Balon. Regionální vítězové obdrží poukazy na fotoslužby od FotoŠkoda, knihy o památných stromech a vstupenky do botanických zahrad po celé republice. Patroni ankety navíc zvolí tři nejkrásnější fotografie. Vítěz fotografické soutěže se může těšit na zrcadlovku značky Canon. 

Generálním sponzorem ankety je AuditDaně CZ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec