Asociace soukromého zemědělství: Farma roku 2020 - vítěz bude znám v pondělí 6. prosince

03.12.2021 16:09 | Tisková zpráva

Doba covidová již dvakrát znemožnila konání slavnostního vyhlášení výsledků soutěže Asociace soukromého zemědělství ČR Farma roku 2020, nyní se však už široká zemědělská a nezemědělská veřejnost dočká. V pondělí 6. prosince 2021 od 16.30 hodin proběhne z pražského Divadla ABC přímý přenos, během něhož zazní jména pěti oceněných rodinných farem.

Asociace soukromého zemědělství: Farma roku 2020 - vítěz bude znám v pondělí 6. prosince
Foto: ASZ
Popisek: Asociace soukromého zemědělství

Také v průběhu vyhlášení tohoto v pořadí již 19. ročníku soutěže bude pomocí videoklipů představeno a poté vyhlášeno pět nominovaných farem, které byly hodnoceny odbornou komisí dle pěti kritérií, a to celkového vzhledu farmy, organizace práce, ekonomických výsledků, zamýšleného rozvoje a zapojení rodiny do chodu farmy. Čeká je zajímavá finanční odměna v hodnotě celkem 200.000 Kč. 

Soutěž rodinných farem z různých koutů republiky, s různorodou charakteristikou, strukturou či velikostí hospodářství, které prezentují svůj podnikatelský záměr, si za devatenáct let svého trvání získala neuvěřitelnou oblibu. Přináší skutečné příběhy lidí, kteří dokázali téměř nemožné - za nerovných startovních podmínek začít soukromě hospodařit a ze socialistickou péčí zdevastovaných statků vybudovat prosperující farmy. Farmy, které oživily venkov, nabízejí řadu pracovních příležitostí, produkují kvalitní potraviny a pečují o krajinu. Dokládají, že kde je vůle, je i cesta. I díky nim se podařilo změnit pohled části veřejnosti na sedláky a vrátit rodinným farmám, jakožto nezastupitelné součásti českého zemědělství, vážnost. Budou takové i letošní farmy? Nechme se překvapit!     

Online přenos je možné sledovat navštívením našich webových stránek ASZ ČR ZDE, kde si pouze kliknete na videopřenos na hlavní stránce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…